مستقر در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
واحد فناور بهینه سازان صنعت غذا قادر است تا در زمینه ی اخذ مجوز ها و اجرای استاندارد های بین المللی مانند GMP و ISO ، طراحی و بهینه سازی فرایند و افزایش نظم و راندمان تولید به واحد های صنعتی فعال در حوزه صنعت غذا خدمات مشاوره ای تخصصی ارائه نماید.
واحد فناور بهینه سازان صنعت غذا با بهره گیری از دانش تخصصی اعضای خود ، مطالعه ی نیاز های غذایی حال و آینده ی جامعه و همچنین انجام آزمایشات متعدد، اقدام به طراحی، فرمولاسیون و تولید طیفی از غذا های ویژه با تمرکز بر نیاز بیماران درگیر با اختلال بلع و افراد سالمند نموده است
واحد فناور بهینه سازان صنعت غذا قادر است در زمینه برون سپاری واحد تحقیق و توسعه ی کارخانجات صنایع غذایی و فرمولاسیون اختصاصی ، شبیه سازی و بهینه سازی فرمولاسیون مواد غذایی و همچنین در زمینه ی بسته بندی مواد غذایی با صنایع فعال همکاری نماید
نرم افزار تحلیلگر نانوالیاف طراحی شده توسط اعضای تیم بهینه سازان صنعت غذا امکان تحلیل آماری از پراکندگی الیاف و تخلیل در تصاویر میکروسکوپی SEM از الیاف نانو را فراهم می اورد. این نرم افزار به صورت اختصاصی در اختیار واحد فناور بهینه سازان صنعت غذا میباشد و در صورت نیاز به خدمات آن میتوانید مستقیما با ما تماس حاصل فرمائید
واحد فناور بهینه سازان صنعت غذا به دو صورت دوره ای و اختصاصی کارگاه های علمی تخصصی وک اربردی در زمینه های مختلف صنعت غذا برگزار میکند که مخاطبان آن شامل مسئولین فنی، مدیران و کارشناسان کنترل کیفی، تولید و همچنین دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی در رشته ی صنایع غذایی میباشد
دستگاه "تخلخل سنج بافت" طراحی شده توسط اعضای تیم بهینه سازان صنعت غذا قادر به ارزیابی و تحلیل آماری پراکندگی تخلیل در بافت مواد غذایی متخلخل مانند نان های حجیم و کیک همچنین محصولات با بافت مشابه مانند اسفنج
ها و غیره می باشد